Connect-stand op NVVC-congres groot succes!

Op 2 en 3 november vond het najaarscongres van de NVVC plaats in congrescentrum Papendal te Arnhem. Meer dan 700 mensen hebben het congres bezocht! Uiteraard was Connect ook met een stand aanwezig.

Recharge@Connect
Onder het mom van recharge@Connect werden de aanwezigen gevraagd bij de Connect stand langs te komen. Voor elk van de drie pijlers van Connect stond een groot bord klaar waar de aanwezigen op konden aangeven wat de stand van zaken was en wat de vervolgstappen voor Connect in hun regio zijn. Een groot succes zo bleek, want dit leidde tot veel interactie, gesprekken en enthousiasme! Velen van jullie hebben ons bezocht en voorzien van nieuwe input wat werd beloond met een Connect-powerbank. Veel dank daarvoor!

Hebben jullie ons gemist?
Hebben jullie ons gemist maar willen jullie alsnog aangeven waar jullie in de regio staan of met ons overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon: 030- 23 45 002
171113 Connect borden 600

NVVC Connect