2e NCDR - NVVC Connect symposium

28-09-2015
Voorafgaand aan het NVVC Najaarscongres vindt op woensdagmiddag 4 november het 2e NCDR - NVVC Connect symposium plaats.

Ontwikkelingen op het gebied van cardiovasculaire dataregistratie
Het tijdig en volledig registreren van data rondom cardiovasculaire aandoeningen staat in Nederland de laatste tijd steeds meer in de belangstelling van verschillende stakeholders in de zorg. Het registreren en objectief vergelijken van gegevens en uitkomsten wordt steeds meer gebruikt om de kwaliteit van zorg en zorgverleners naar een hoger plan te trekken.

NVVC Connect
De samenwerking tussen Connect, de NCDR en ZIS-leveranciers heeft als achterliggende gedachte datasets te verankeren in EPD’s, waardoor het EPD de cardiologen en verpleegkundig specialisten optimaal ondersteunt en faciliteert in het vastleggen van indicatoren. De Connect ambitie is het creëren van een unieke landelijke database voor ACS, AF en HF. Collega van Mechelen vertelt over de Connect droom om naar voorbeeld van Swedeheart een Dutchheart op te zetten.

Wilt u meer weten over de internationale en nationale ontwikkelingen op het gebied van cardiovasculaire dataregistratie? En wilt u de droom van NVVC Connect weten? Kom dan op woensdagmiddag 4 november naar het 2e gezamenlijke NCDR / NVVC Connect Symposium in het NOC-NSF Congrescentrum in Papendal.

Het symposium is voor cardiologen geaccrediteerd met 4 punten.